Deze dipsaus is gemaakt van soja en peperpasta, gemixt met vers knoflook, ui, lente-uien en sesamolie. Gebruik de Samjang als dipsaus voor de Koreaanse BBQ, sla wraps of groenten. Gecombineerd met mayonaise heb je een unieke en smaakvolle sandwich spread. Korean seasoned soybean ( Doenjang in Koreaans) paste is een kant-en klare dikke bruinige pasta gemaakt op basis van sojabonen, sesam, kookrijstwijn, shiitake paddestoel extract en andere specerijen. In combinatie met rauwe groente geeft het tegelijkertijd een intense en een frisse smaak.
Korean seasoned soybean paste is een onmisbare smaakmaker in de Koreaanse keuken. Soy bean paste wordt overal toegepast. Het kan zowel bij koud -als ook warmgerecht gebruikt worden. Doorgaans gebruikt men seasoned soybean paste bij gegrild vlees met sla. Een kleine hoeveelheid seasoned soybean op gegrild vlees opgerold in een blad sla is het voldoende om je tong te laten strelen.
Merk
Bibigo
Gewicht
500 gram
Ingrediënten
Gefermenteerde sojapasta 53%, glucosestroop, gefermenteerde com (tarwebloem, water, zout, tarwe, koji), rode peperkruiden (rode peper, water, ui, zout, sesam, knoflook), suiker, graanalcohol, water, ui, rode peperkruidpoeder, knoflookconcentraat, shiitakeconcentraat, ontvet sojapoeder, geroosterd sesam, rode peperkruidpasta, zout.