Chunsi Somen Noodles. Somen Japanese, Somyeon Korean of Sumian Chinese is een zeer dunne noedel gemaakt van tarwebloem met een diameter van minder dan 1,3 mm. Noedels worden veel gebruikt in de Oost-Aziatische keuken. Japanse somen wordt gemaakt door het deeg uit te rekken met plantaardige olie, waardoor dunne strengen ontstaan ​​die aan de lucht worden gedroogd voor later gebruik. Dit is anders dan een vergelijkbare dunne noedel, hiyamugi, die met een mes wordt gesneden. In Japan worden somen-noedels meestal koud geserveerd met een lichte saus genaamd tsuyu. In Korea worden ze meestal geserveerd in warme of koude noedelsoepen. Andere namen zijn nyumen in het Japans, voor de versie die in soep wordt geserveerd.
Ingrediënten: tarwebloem 99%, zout.
Allergenen - Gluten
Bereiding: Kook de noedels ongeveer 2 minuten in kokend water. Spoel vervolgens de noedels en laat uitlekken. De noedels zijn nu klaar om aan je favoriete gerechten te worden toegevoegd.
Merk
Chunsi
Inhoud en gewicht
300 gr