In Azië en zeker Indonesië worden verschillende soorten pindasauzen gebruikt om gerechten te decoreren en op smaak te brengen. Onze productenlijn van Flowerbrand satésauzen bestaat uit verschillende smaken, waaronder de saté petjel.
Petjel is een traditioneel gerecht uit de Oost-Javaanse keuken gemaakt van verschillende soorten groenten en geserveerd met witte rijst, gestoomde aardappelen, gekookte eieren en een overheerlijke satésaus. De petjel pindasaus lijkt op de gado gado, maar is iets pittiger en er is kentjur aan toegevoegd.
In onze Flowerbrand pindasauzen wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit pinda’s en ingrediënten. Al onze pindasauzen bevatten een hoog percentage pinda’s (62%-65%) en geen conserveermiddelen, voedingszuren of kunstmatige smaakmakers. Naast de uitstekende kwaliteit en smaak zijn de Flowerbrand pindasauzen ook zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt de hoeveelheid en dikte van de saus zelf bepalen.
Merk
Flowerbrand
Inhoud
400 gram