Sriracha Chili saus is een Thaise stijl hete saus met een lekkere knoflook accent. Deze saus is gemaakt van de meest verse en sappigste zongerijpte rode pepers. Het voegt een exotische pittige smaak bij het ​​koken of dippen bij verschillende gerechten.
Speciaal geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten, is Lee Kum Kee Sriracha Chili Sauce geverifieerd als non-GMO door Non-GMO Project en gecertificeerd als glutenvrij. De ingrediënten zijn eenvoudig, zonder toegevoegde chemische conserveermiddelen, geen toegevoegde kunstmatige kleuren en geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen. Wat Lee Kum Kee Sriracha Chili Sauce levert, is een aangename knoflookkick met een mix van pittige ondertonen, een vleugje zoetheid en een vurige nasmaak - dit is Aziatische fusion in een fles. Maak je klaar om van elk gerecht een overheerlijke maaltijd te maken.
Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
Ingrediënten:
Rode chili, gedistilleerde azijn, suiker, knoflookpoeder, zout, xanthaangom.
Allergenen:
N.V.T
Verpakkingsgrootten
18 oz (1 lb 2 oz) 510 g, Fles
Merk
Lee Kum Kee
Inhoud en gewicht
510 gr