(THANH HA) FISH SAUCE NUOC MAM 35oN 250ML

(THANH HA) FISH SAUCE NUOC MAM 35oN 250ML
(THANH HA) FISH SAUCE NUOC MAM 35oN 250ML
(THANH HA) FISH SAUCE NUOC MAM 35oN 250ML

Artikelnummer

BC2613

€ 3,98
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vissaus is het vocht van visjes (ansjovis of andere kleine visjes) dat door middel van maandenlang zouten en fermenteren in de zon uit de vis wordt onttrokken. Nam pla in het Thais betekent letterlijk “water van de vis”. De ingrediënten zouden dus niets anders moeten zijn dan: vis, zout en een klein beetje suiker.

Hoe te gebruiken?
Vissaus wordt in veel landen in Zuidoost Azië (Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Birma en de Filipijnen) gebruikt zoals het westen zout gebruikt en de chinezen sojasaus. Het gaat dus vrijwel overal doorheen, in koude en warme gerechten. Laat je niet afschrikken door de “enge visgeur”, het is echt geen “acquired taste”, je Thaise gerechten kunnen niet zonder. Vissaus kan buiten de koelkast bewaard worden en blijft maandenlang goed.


Inhoud en gewicht
250 ml

Ingrediënten
 


Allergie-informatie