Besengeh Kruidige kip in kokossaus. Fruit de Sarirasa boemboe eerst in een pan met twee eetlepels olie. Tijdens het bakken van de kruidenmassa komen de geuren vrij en wordt de smaak versterkt. Door toevoeging van vlees, vis, eieren, tahu, tempeh en/of groenten trekken de kruiden in het gerecht en met toevoeging van water en/of santen (cocos) krijgt ieder gerecht de juiste heerlijke smaak.
Fruit de Sarirasa boemboe eerst in een pan met twee eetlepels olie. Tijdens het bakken van de kruidenmassa komen de geuren vrij en wordt de smaak versterkt. Door toevoeging van vlees, vis, eieren, tahu, tempeh en/of groenten trekken de kruiden in het gerecht en met toevoeging van water en/of santen (cocos) krijgt ieder gerecht de juiste heerlijke smaak.
Merk
Sarirasa
Inhoud en gewicht
100 gram
Ingrediënten
Water, suiker, uien, zout, gemalen rode chilipepers, curcuma, knoflook, koriander, komijn, voedingszuren (E330, E270), conserveermiddelen (E260, E202, E211).