Een heerlijk lamsvlees gerecht uit de Indonesische keuken. Fruit de boemboe in 2 eetlepels olie lichtbruin. Voeg 3 kopjes water, 500 gr. in stukjes gesneden lamsvlees en een half blok santen toe. Laat het geheel gaar sudderen met gesloten deksel en tot de gewenste dikte indampen. Smaakindicatie: kruidig.
Fruit de Sarirasa boemboe eerst in een pan met twee eetlepels olie. Tijdens het bakken van de kruidenmassa komen de geuren vrij en wordt de smaak versterkt. Door toevoeging van vlees, vis, eieren, tahu, tempeh en/of groenten trekken de kruiden in het gerecht en met toevoeging van water en/of santen (cocos) krijgt ieder gerecht de juiste heerlijke smaak.
Merk
Sarirasa
Inhoud en gewicht
100 gram
Ingrediënten
water, uien, gemalen rode chilipepers, zout, suiker, koriander, paprika, komijn, gember, curcuma, knoflook, nootmuskaat, kerrie, witte peper, natuurlijk aroma, voedingszuren (E330, E270), conserveermiddelen (E211, E260, E202).
Allergenen
Mosterd