Productomschrijving
De mes is gemaakt van roestvrij staal. De handvaten zijn afgewerkt met mooi hout. Leuk om te geven als cadeau aan mensen die houden van koken!
SATAKEÂ MES
Satake mes is een Japans mes die veelvuldig wordt gebruikt in de keuken. Je kan met deze mes prima dunne plakjes snijden, mooie blokjes of zeer fijn klein snijden.Â
Japanse messen staan bekend als de beste keukenmessen ter wereld. Dit Sashimi mes is bij uitstek geschikt voor het flinterdun snijden van vis voor, je raadt het al, sashimi! Dit vlijmscherpe mes is dus je ideale hulp bij het maken van Sashimi of andere gerechten waarbij je de ingredienten superdun wilt hebben.
L: 21,5cm
- OpmerkingGebruik:
Het mes mag nooit los in een lade liggen, omdat dit de snijkant beschadigt. Bewaar het mes het liefst in een messenblok of op een magneetstrip.
Kies het oppervlak met zorg. Snijd nooit direct op het aanrecht. Gebruik het liefst een houten snijplank, maar kunststof is ook goed. Vermijd marmeren snijplanken
Snijd nooit in botten of bevroren voedsel met een kwaliteitsmes. Dat kan de snijkant beschadigen.
Maak er een gewoonte van om het mes altijd onder de stromende kraan met lauw water af te wassen bij het wisselen van ingrediënten.
Wanneer u klaar bent met koken dient het mes afgewassen te worden en met een theedoek gedroogd te worden.
- OnderhoudsinstructiesAlleen met de hand afwassenSpecificaties
- Merk:Â satake
- Land:Â Japan
- Inhoud:Â 1
- Eenheid:Â st.