Kruidenpasta voor Surinaamse garnalen in tomatensaus.
Fruit de Paloeloe Surinaamse kruidenpasta eerst in een pan met twee eetlepels olie. Tijdens het bakken van de kruidenmix komen de geuren vrij en wordt de smaak versterkt. Door toevoeging van vlees, vis, eieren, tahu, tempeh en/of groenten trekken de kruiden in het gerecht en met toevoeging van water en/of santen (cocos) krijgt ieder gerecht de juiste heerlijke smaak.
Merk
Paloeloe
- Allergeneninformatie
- geen allergenen
- Bijzondere Bewaarvoorschriften
- geen
- Breekbaar
- Nee
-
- Fabrikant Adres
- Elbe 13-19, 2491 BT Den Haag
- Fabrikant Naam
- Vanka-Kawat
- Gewicht
- 100 g
- Ingrediënten
- water, tomatenpuree, ui, natuurlijk aroma, zout, knoflook, habanero peper, zwarte pepers, voedingszuur E270, E330, conserveermiddel E202, E260, E211
- Inhoud per eenheid
- 100 g
- Keuken
- Surinaams
- Land van oorsprong
- Nederland
- Nutri-Score
- Geen Nutri-Score
- Product gewicht
- 100 g
- Type Smaakmaker
- Boemboe
- Vloeibaar
- Nee
- Voedingswaarde
- Per 100 gram: Energie 369 kJ/ 88 kcal Vetten 0.3 g Waarvan verzadigd 0.02 g Koolhydraten 17 g Waarvan suikers 3.4 g Eiwitten 4.0 g Zout 4.1 g
- Keuken
- Surinaams
- Merk
- Paloeloe