Jongga Rabokki. Roergebakken noedels met Koreaanse hete en zoete saus.
Zo kook je deze heerlijke Jongga Rabokki:
1. Open de deksel half en doe het groentepakket erin. Giet er vervolgens heet water bij tot aan de lijn (250 cc).
2. Sluit het deksel en wacht 3 minuten, verwijder het deksel en laat het water weglopen.
3. Rabokkisaus toevoegen en goed roeren en genieten maar!
Ingrediënten
NOEDEL: TARWEBLOEM, GEMODIFICEERD TAPIOCAZETMEEL, PALMOLIE, ZOUT, NATRIUMTRIPOLYFOSFAAT, CELLULOSEGOM, NATRIUMBICARBONAAT, KALIUMCARBONAAT, KURKUMA VOOR KLEUR
RABOKKISAUS: GOCHUJANG (MAÏSSTROOP, TARWEMEEL, TARWE, ZOUT, RODE PEPERPOEDER, SOJABONEN, ALCOHOL, KNOFLOOK UI, MONONATRIUMGLUTAMAAT), SUIKER, WATER, GLUCOSE, LENTE-UI, MONONATRIUMGLUTAMAAT, UI, ZOUT, MALTODEXTRINE, ALCOHOL (OM DE VERSHEID TE BEHOUDEN), BEVAT MINDER DAN 2% VAN: RODE PEPERPOEDER, SOJASAUS (SOJABONEN, ZOUT), OESTERSAUS (SUIKER, ZOUT, FRUCTOSE, GEMODIFICEERD TAPIOCAZETMEEL, CITROENZUUR, MONONATRIUMGLUTAMAAT, OESTEREXTRACT, XANTHAANGOM, KUNSTMATIG OESTERSMAAK, KARAMELKLEUR), BONITO-EXTRACT, KNOFLOOK, GEMODIFICEERD TAPIOCAZETMEEL, GEROOSTERD KRUIDENPOEDER (MALTODEXTRINE, SUIKER, INKTVISEXTRACT, MONONATRIUMGLUTAMAAT, HYRDOLYZED SOJA-EIWIT, MOSSELEXTRACT, ZOUT, KNOFLOOK, GISTEXTRACT, RADIJS, UI, MOSSELEXTRACT, KRUIDENPOEDER, GARNALENEXTRACT, CHILIZAADOLIE, DINATRIUMINOSINATE, DINATRIUM GUANYLAAT, ZWARTE PEPERPOEDER, BONITO-EXTRACT, GEMBER, KOOL, LENTE-UI, VERKORTING, PAPRIKA VOOR KLEUR, OLEORESINE CAPSICUM, SMPLE SMAAKOLIE), APPEL, PAPRIKA VOOR KLEUR, DINATRIUM-INOSINATE, DINATRIUM GUANYLAAT
GEDEHYDRATEERDE GROENTEMIX: KOOL, LENTE-UI, WORTEL
Voeding per 100 gram
Energie |
340cal |
Vet
- waarvan verzadigd |
11g |
Corbohydraat
- waarvan suiker |
54g |
Eiwit |
6g |
Natrium (zout) |
11.30 mg |