Jongga Rabokki. Roergebakken noedels met Teriyaki-saus in Koreaanse stijl.
Zo kook je deze heerlijke Jongga Rabokki:
1. Open de deksel half en doe het groentepakket erin. Giet er vervolgens heet water bij tot aan de lijn (250 cc).
2. Sluit het deksel en wacht 3 minuten, verwijder het deksel en laat het water weglopen.
3. Rabokkisaus toevoegen en goed roeren en genieten maar!
Ingrediënten
NOEDEL: TARWEBLOEM, GEMODIFICEERD TAPIOCAZETMEEL, PALMOLIE, ZOUT, NATRIUMTRIPOLYFOSFAAT, CELLULOSEGOM, NATRIUMBICARBONAAT, KALIUMCARBONAAT, KURKUMA VOOR KLEUR
GANJANGSAUS: SOJASAUS (WATER, ZOUT, ONTVETTE SOJABONEN, TARWE, FRUCTOSE, ALCOHOL, GISTEXTRACT, OESTEREXTRACT, DINATRIUMINAATAAT, DINATRIUM GUANYLAAT, SUCRALOSE, MONO&DIGLYCERIDEN, MALTODEXTRINE, MAÏSZETMEEL), GLUCOSESTROOP, SUIKER, FRUCTOSESTROOP, KNOFLOOK, MONONATRIUMGLUTAMAAT, WATER, UI, GEMODIFICEERD TAPIOCAZETMEEL, BEVAT MINDER DAN 2% OF MINDER ALCOHOL (OM DE VERSHEID TE BEHOUDEN), ZOUT, DEXTROSE, MALTODEXTRINE, INKTVISEXTRACT, GEHYDROLYSEERD SOJA-EIWIT, MOSSELEXTRACT, GISTEXTRACT, RADIJS, UI, MOSSELEXTRACT, PITTIG POEDER, GARNALENEXTRACT, CHILIZAADOLIE, DINATRIUMINOSINATE, DINATRIUM GUANYLAAT, ZWARTE PEPERPOEDER, BONITO-EXTRACT, GEMBER, PAPRIKA VOOR KLEUR, OLEORESINE CAPSICUM, ROOKSMAAK, KOOL, GROENE UI, PALMOLIE, TOMATENPUREE, KARAMELKLEUR, CITROENZUUR, XANTHAANGOM
GEDEHYDRATEERDE GROENTEMIX: KOOL, LENTE-UI, WORTEL
Voeding per 100 gram
Energie |
320cal |
Vet
- waarvan verzadigd |
10g |
Corbohydraat
- waarvan suiker |
52g |
Eiwit |
6g |
Natrium (zout) |
1010mg |