Productomschrijving
Saus gemaakt met echt origineel oesterextract, om lekkere oestersmaak te geven aan gerechten met een zoute hartige smaak. Afkomstig uit Indonesië. De populairste oestersaus in Indonesië. U kunt het gebruiken voor allerlei gerechten op smaak te brengen zoals tjap tjai, nasi goreng, bami goreng of i fu mie.
Saori Oyster Sauce is een Oosterse saus gemaakt van echt oesterextract, waarvan de functie is om oestersmaak te geven aan gerechten.
Dominante smaak : Zout hartig hartig
Gebruiken:
Saori wordt gekookt met kookingrediënten en toegevoegd aan het einde van het kookproces om de optimale smaak en aroma te krijgen.
Inhoud
270 ml
Gewicht
25 gram
Ingredients:
Water, sugar, oyster extract, salt, flavor enhancers (monosodium glutamate, 5 ribonucleo- tide disodium), thickeners (acetylated adipate starch, xanthan gum), hydrolyzed soy protein (contains 5 inosinate disodium flavor enhancer), lactic acid regulator, caramel grade IV, po- tassium sorbent reduction and fatty acid diglycerides, soybean oil.