Takoyaki is een populair Japans gerecht dat vaak wordt gegeten als straatvoedsel en is te vinden bij festivalkraampjes in het hele land - maar het is ook een fantastisch feestvoedsel om thuis met vrienden of familie te maken. Hoewel gekookte tako (octopus) het kenmerkende ingrediënt van het gerecht is, is het verre van essentieel - dit is een gerecht dat zeer flexibel is.
De lichte smaak van onze takoyaki-saus is zorgvuldig geperfectioneerd om de smaken van takoyaki te benadrukken in plaats van ze te overweldigen. Otafuku Takoyaki Saus is gemaakt met bonito dashi bouillon en sojasaus voor een authentieke Japanse smaak die trouw blijft aan takoyaki's oorsprong in de stad Osaka.
Ingrediënten
water, suiker, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout, alcohol), zout, dextrose, gemodificeerd maïszetmeel, visextract (gedroogde tonijn [kogeltonijn en/of fregattonijn], dextrine, water, gedroogde gestreepte tonijn, zout, gistextract, gehydrolyseerd tarwe-eiwit), witte gedistilleerde azijn, appelpasta, tomatenpuree, melasse, specerijen, karamelkleurstof, geconcentreerd dadelsap, gistextract, uienpasta, xanthaangom
Allergenen (onderhevig aan etiketteringsvereisten in Japan)
tarwe, soja, vis (tonijn)
Opslag
Bewaren bij kamertemperatuur. Na opening in de koelkast bewaren.
Merk
Otafuku
Inhoud
255 ml
Gecertificeerde bonito-ingrediënten voldoen aan de EU HACCP.